طراحی سایت وردپرسی


طراحی سایت وردپرسی
سوالات متداول
چرا نویس وب را انتخاب کنم؟

بهترین قیمت بازار به همراه بالاترین کیفیت، پشتیبانی حرفه ای، گارانتی 1 ساله رایگان ، استفاده از برترین و بروز ترین زبانهای برنامه نویسی.. همه و همه باعث میشوند تا با کمترین هزینه به بهترین نتیجه برسید
بهترین زبان های برنامه نویسی کدامند ؟ و چرا باید به آن دقت کرد؟

آیا میتوانم آپشن های سایتم را خودم انتخاب کنم ؟

بله، از آنجایی که طراحی سایت وردپرسی شما بصورت کاملاً اختصاصی انجام میشود، هیچ محدودیتی برای اضافه یا کم کردن قابلیت به سایت شما وجود ندارد، فقط میتواند هزینه و مدت زمان انجام پروژه شما را تغییر دهد. (محاسبه زمان و هزینه طراحی سایت)
درمورد طراحی سایت اختصاصی ما بیشتر بدانید

تفاوت قیمت بین شرکت های طراحی سایت برای چه است؟

برای مشاهده تعرفه های منصفانه میتوانید از محاسبه گر آنلاین ما استفاده کنید محاسبه گر آنلاین
هزینه های بالاتر میتواند غیر منصفانه باشد چون ما از برترین زبانهای برنامه نویسی استفاده میکنیم و حتی کار سخت تری نسبت به اکثر این رقبا داریم!

آیا قرارداد را حتماً باید بصورت حضوری ببندم ؟

خیر، هم میتوانید بصورت حضوری تشریف بیاورید و یا بصورت آنلاین برای شما ارسال کنیم. مشاوره رایگان

آیا به ما پشتیبانی هم میدهید؟

بله ، یکی از بندهای مهم ما پشتیبانی رایگان یکساله است، تا در صورت بروز هرگونه مشکل نیاز به هزینه مجدد نداشته باشید

آیا میتوانم درگاه خرید به سایتم اضافه کنم؟

بله، هیچ محدودیتی برای گسترش سایت شما وجود ندارد

بعد از ثبت سفارش چند روز زمان میبرد تا سایتم را تحویل بگیرم؟

زمان مورد نیاز بستگی به میزان امکانات و درخواست های شما از سایتتان دارد، به طور کلی هرچه امکانات شما بیشتر و پیچیده تر باشد ، قاعدتاً پروسه برنامه نویسی آن نیز بیشتر خواهد شد، بهتر است برای اطلاع دقیق با مشاوران ما تماس بگیرید تا بعد از بررسی کامل زمان مورد نیاز را اعلام کنند.

آیا میتوانم بخش های مختلف سایتم را خودم تغییر دهم؟

بله، نویس وب یکی از معدود شرکت هایی است که با ارائه پنل مدیریت اختصاصی به شما امکان تغییرات دیتای سایتتان را میدهد.

بعد از اینکه سایتم را گرفتم چگونه با آن کار کنم؟

نگران نباشید! ما برایتان ویدیو آموزشی ارسال میکنیم تا به راحتی با سایت و یا اپلیکیشن خود کار کنید


طراحی سایت وردپرس چیست ؟

وردپرس را میتوان یک نوع سایت کار راه انداز تلقی کرد. که هم هزینه کمتری دارد و هم سریعتر آماده میشود.

وردپرس درواقع یک CMS یا سیستم مدیریت محتوا محسوب میشود که میتوان با آن اقدام به طراحی سایت نمود. جالب است بدانید تا حد بسیار زیادی این فرایند به واسطه قالب ها و افزونه ها صورت میگیرد و نه برنامه نویسی.

تاریخچه وردپرس - وردپرس از کجا شکل گرفت؟

ایده سایت سازها بدون نیاز به کد نویسی از همان سال های اول پیدایش اینترنت شکل گرفت و اگر بخاطر داشته باشید در همین ایران خودمان چیزی داشتیم به اسم blogfa که با آن به راحتی میتوانستید وبلاگ خودرا بسازید.

درواقع ورژن های مختلفی از سایت سازهای این شکلی قبل از ساخته شدن وردپرس همیشه وجود داشتند ، پس سازندگان آن یک ایده جدید را به بازار ارائه نکرده بودند بلکه آن را تا حدودی بیشتر سر و سامان دادند!

جالب است بدانید که معروف شدن وردپرس تنها با یک خوش شانسی ساده اتفاق افتاد نه با قابلیت هایی که ارائه میداد.

در آن سال ها رقیبی به مراتب قدرتمند تر از وردپرس به اسم مووبل تایپ وجود داشت که اکثر کاربران بجای وردپرس از آن استفاده میکردند، اما یک سیاست غلط این شرکت سبب معروف شدن رقیبش یعنی وردپرسی بود که کسی حتی نگاهش هم نمیکرد.!

قضیه از آنجایی شروع شد که در می(اردیبهشت) سال 2004 مووبل تایپ تصمیم گرفت تا برای ارائه خدماتش هزینه بیشتری دریافت کند. این تغییر قیمت ناگهانی بسیاری از کاربرانش را مجبور کرد تا به سمت CMS هایی از جمله وردپرس بروند و این شد که یک شبه وردپرس معروف شد.! تاکید میکنیم پیشرفت وردپرس فقط و فقط بخاطر اشتباه رقیبش بود نه قابلیت های خودش. شاید با خود بگویید که اینگونه نیست ولی با کمی تحقیق متوجه خواهید شد وردپرسی که در آن سال با ورژن 1.5 عرضه میشده هیچ شباهتی به وردپرس کنونی نداشت.

چه کسی پایه گذار وردپرس بود ؟

مت مولنوگ را میتوان موسس وردپرس دانست، که ابتدا کار خودرا بر پایه کدهای b2 شروع کرد.

او برای اولین بار از سیستم b2 برای انتشار عکس های سفری که در دوران جوانی داشت استفاده کرد و به فکر افتاد تا نرم افزاری طراحی کند که قابلیت های بیشتری به کاربرانش ارائه بدهد تا بتوانند بدون نیاز به کد نویسی بلاگ خودرا داشته باشند.

پس از مدتی و شکل گیری حدودی ایده اش، با ارائه طرح خود به شرکت ها در سال 2004 مولنوگ به استخدام شرکت سی‌نت در آمد تا برای آنها روی وردپرس کار کند و با ارائه پیشنهادهای جدید به آن‌ها کمک کند. به همین خاطر او از دانشگاه بیرون آمد و در ماه بعد به سانفرانسیسکو جایی که سی نت در آن قرار داشت نقل مکان کرد.

آیا وردپرس برنامه نویسی هم دارد ؟

بله ، این کد نویسی میتواند جهت شخصی سازی و یا طراحی اختصاصی صورت گیرد. متاسفانه اغلب فروشندگان این نوع سایت ها ادعا میکنند که برای طراحی سایت وردپرسی نیازی به کد نویسی ندارند اما پر واضح است که این چنین نیست.

بگذارید کمی واضح تر توضیح دهیم :

فرض کنید هدر(بخش بالایی) سایت شما فقط جای یک شماره تماس دارد و شما میخواهید ۲ شماره مجزا با دو اقدام متفاوت برای آنها تعریف کنید.

حال اگر طراح سایت شما برنامه نویسی بلد نباشد و قالب سایت شما اجازه چنین دسترسی ای به ایشان ندهد ، هرگز نمیتواند خواسته شما را عملی کند.

علاوه بر آن اگر روزی سایت شما به ارور خورد چه کار باید بکنید؟

در نظر داشته باشید که مورد بالا یک مثال بسیار ساده و پیش پا افتاده بود !موارد بسیاری در فرایند طراحی سایت شما پیش خواهد آمد .. مطمئن باشید.

پس در انتخاب طراح خود نهایت دقت را به خرج دهید تا آینده شغلی و سایت شما به خطر نیفتد.

چرا وردپرس ارزانتر از بقیه سایت هاست ؟

جواب این سوال جنبه های متفاوتی دارد که در پایین به آنها اشاره خواهیم کرد.

زمان کمتری برای توسعه نیاز دارد

قاعدتاً زمان کمتر برابر است با هزینه کمتر .

از آنجایی که معمولاً در کسب و کارهای طراحی سایت ، هزینه ها ساعتی و بر مبنای زمان گرفته شده از برنامه نویسان و طراحان محاسبه میگردد ، زمان کمتر منجربه کاهش هزینه ها خواهد شد.

عدم نیاز به متخصص حرفه ای

سایت های وردپرسی نیازمند دانش و تخصص کمتری نسبت به سایت های کدنویسی شده هستند. لذا هرچه تخصص بیشتر وقت کاری گرانبها تر محاسبه خواهد شد.

مزایای وردپرس

سرعت توسعه بیشتر

اگر برای طراحی سایت خود عجله دارید ، وردپرس میتواند انتخاب خوبی برای شما باشد، چراکه تا حدود بسیار زیادی نیاز به برنامه نویسی ندارد و مراحل پیشرفت پروژه با نصب پلاگین ها و ui/ux پیش خواهد رفت.

سئو راحت تر

توجه داشته باشید که منظور از سئو راحت تر ، سئو بهتر نیست!

یعنی اینکه شما میتوانید راحت تر موارد سئو را در وردپرس رعایت کنید.

بگذارید یک مثال ساده تر بزنیم

تگ های تصاویر در برنامه نویسی میتوانند مقداری بگیرند به اسم alt ، مقداری که به این alt میدهید در واقع توضیحی است که شما در مورد عکسی که گذاشتید برای موتورهای جستجوگر.

مثلاً فرض کنید یک عکس موبایل آیفون را در قسمت محصولات گذاشته اید و با مقدار دهی به alt به خزندگان گوگل می گویید که این عکس تصویر یک گوشی آیفون است!

حال شما این مقدار دهی را در وردپرس میتوانید با پر کردن یک فیلد به آن بدهید، کاری که در پنل مدیریت سایت های کد نویسی ماهم اتفاق می افتد اما اگر سایت وردپرسی بخواهید دیگر نیازی به کد نویسی برای گذاشتن این قابلیت ها نخواهد بود و در واقع کار طراحان را ساده تر میکند نه سفارش دهنده.

هزینه کمتر

اگر به دنبال یک سایت معرفی و فروشگاهی کوچک هستید وردپرس میتواند بهترین انتخاب شما باشد.

طراحی سایت چیست و چه عواملی را باید در نظر بگیریم ؟
برای طراحی سایت تماس بگیرید